'PSV zoekt opties ter vervanging Sangaré en kijkt naar ultieme Feyenoord-target'

'PSV zoekt opties ter vervanging Sangaré en kijkt naar ultieme Feyenoord-target'

16 maart - 08:22 Laatste update: 09:34
333

PSV zou Ramiz Zerrouki hebben geïdentificeerd als een van de mogelijke vervangers van Ibrahim Sangaré, meldt het Eindhovens Dagblad. De Ivoriaanse middenvelder gaat naar alle waarschijnlijkheid deze zomer vertrekken en de Algerijns international van FC Twente is samen met een aantal andere namen een van de mogelijke vervangers in Eindhoven.

Volgens de krant is er nog niks concreets tussen Zerrouki en PSV, maar lijken de Eindhovenaren hem wel al te volgen. Naast de middenvelder van FC Twente houdt de club ook de situatie van een aantal middenvelders in het buitenland in de gaten. Het lijkt er niet op dat FC Twente bij interesse van PSV in zal houden op de vraagprijs. Afgelopen winter wilde technisch directeur Jan Streuer Zerrouki alleen maar voor de absolute hoofdprijs verkopen aan Feyenoord. Acht miljoen euro lijkt dat bedrag te gaan worden.

Naast Sangaré is de kans groot dat ook Erick Gutiérrez deze zomer vertrekt uit Eindhoven. De Mexicaanse middenvelder is geen zekere basisspeler onder trainer Ruud van Nistelrooij en afgelopen zomer waren buitenlandse clubs als Fulham en Espanyol ook al in de markt voor hem. Zijn transferbedrag zal naar waarschijnlijkheid uitkomen op een paar miljoen. Sangaré kan de komende transferperiode voor 37 miljoen euro vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie