'United gaat strijd met City, Real en Liverpool aan en bereidt megabod voor'

'United gaat strijd met City, Real en Liverpool aan en bereidt megabod voor'

16 maart - 13:47
28

Manchester United gaat zich nadrukkelijk mengen in de strijd om Borussia Dortmund-middenvelder Jude Bellingham. Volgens The Telegraph is de Engelse grootmacht 'ready to battle'.

Het is geen geheim dat Bellingham er goed opstaat bij de Europese elite. Manchester City, Liverpool en Real Madrid waren al van plan om komende zomer bij Dortmund toe te slaan en daar komt United nu bij. Naar verluidt kunnen The Mancunians het zich veroorloven om minimaal 125 miljoen euro uit te geven aan het negentienjarige toptalent. Het is niet uitgesloten dat Chelsea zich mengt in de race, maar The Blues behoren niet tot de favorieten om Bellingham in te lijven, klinkt het.

United zou zeer geïnteresseerd zijn in Bellingham en daadwerkelijk werk willen maken van zijn komst. Als de clubleiding op Old Trafford het transferbudget voor komende zomer heeft vastgesteld, is de kans groot dat United een formeel bod gaat uitbrengen bij Dortmund. Het is nog niet zeker dat Bellingham na dit seizoen een stap gaat maken. Dortmund heeft meerdere malen benadrukt de Engelsman graag nog één seizoen te behouden.