Heitinga geeft niks prijs over Ajax-interesse: 'Ik praat niet over andere spelers'

Heitinga geeft niks prijs over Ajax-interesse: 'Ik praat niet over andere spelers'

16-03-2023 15:14
36

John Heitinga weigert om te praten over Tijjani Reijnders. De middenvelder van AZ wordt gelinkt aan Ajax, maar de coach van De Amsterdammers richt het visier nu alleen op De Klassieker. Over zijn opstelling wil Heitinga ook niets kwijt.

Eerder deze week kwam naar buiten dat Ajax een oogje heeft op Reijnders, die dit seizoen goed presteert bij AZ. Op de persconferentie in aanloop naar De Klassieker krijgt Heitinga daar een vraag over, maar de oud-verdediger houdt zijn kaarten tegen de borst. "Ik wil het vooral over de wedstrijd hebben. Ik praat niet over andere spelers bij andere clubs. Ik wil het over De Klassieker hebben", zegt hij.

Ook een mogelijke basisplaats van Davy Klaassen, die vorige week nog gepasseerd werd, wil Heitinga niet inhoudelijk op ingaan. "We zullen dat per wedstrijd bekijken. Ik weet nu al wat ik ga doen, ja. Ik ga geen informatie geven."

Ajax en Feyenoord staan zondagmiddag tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. De koppositie staat op het spel: Ajax gaat bij een overwinning over Feyenoord heen, de Rotterdammers hebben aan een gelijkspel genoeg om hun aartsrivaal op de tweede plaats te houden."