Advocaat verbaasd: 'Heb daar nog niks over gehoord, zo gaat dat dan hier bij ADO'

Advocaat verbaasd: 'Heb daar nog niks over gehoord, zo gaat dat dan hier bij ADO'

16 maart - 19:20 Laatste update: 20:05
11

Dick Advocaat heeft uitgebreid zijn zegje gedaan over ADO Den Haag op een persconferentie. De coach is eerst nog verontwaardigd dat hij niets weet van de aanstaande bekendmaking van de nieuwe directeuren, maar De Kleine Generaal grijpt het moment vervolgens aan om zijn mening te delen over de club.

In een rvc-vergadering 27 maart zal duidelijk worden wie de nieuwe algemeen directeur en de nieuwe technisch directeur wordt van ADO. Advocaar wordt daarmee geconfonteerd op de persco. "Ik heb daar nog niks over gehoord. Dan weet je echt meer dan ik. Zo gaat dat dan hier", reageert de coach.

Is het bij ADO inderdaad 'onveilig', zoals Dirk Kuyt onlangs beweerde. "Dat is het voor mij niet", lacht Advocaat, die daarna zijn zegje doet. "We werken met plezier, wat wil je nog meer? We hebben nergens last van. We hebben een mooi stadion waar nog steeds veel te weinig mensen naar toe komen. Als je Willem II ziet: dat zit stampvol, terwijl er bij ons zes- of zevenduizend zitten. Dat vind ik nou echt jammer."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s