'Feyenoord krijgt komend seizoen maar liefst vier shirts van nieuwe sponsor'

'Feyenoord krijgt komend seizoen maar liefst vier shirts van nieuwe sponsor'

24-03-2023 08:19
146

Feyenoord krijgt volgend seizoen maar liefst vier verschillende shirts. Vanaf de komende voetbaljaargang gaan de Rotterdammers in zee met het Britse sportmerk Castore, dat meteen groots uitpakt.

Feyenoord speelt nu al bijna negen jaar in shirts van Adidas, maar daar komt vanaf het seizoen 2023/24 dus verandering in. In de huidige voetbaljaargang heeft de koploper drie verschillende shirts: een klassiek thuistenue, een blauw uitshirt en een zwart en roze derde tricot. Komende zomer lanceert Castore echter vier shirts voor Feyenoord, zo meldt 1908.

Het is uiteraard zeker dat het thuistenue gewoon in de kleuren van Feyenoord zal zijn. Het uitshirt van De Stadionclub wordt volgend seizoen donkerblauw, terwijl het tweede uitshirt groen zal kleuren, met daarop de skyline van Rotterdam. Als Feyenoord ook Europees voetbal haalt, wat eigenlijk al zeker is, krijgt de club ook nog een vierde, Europees tenue. Hoe dat eruit zal zien, is nog niet bekend.

Dit seizoen maakte Castore voor het overgrote deel van zijn clubs gewoon drie shirts. Alleen Newcastle United kreeg er door een speciaal jubileumtenue vier.