'Hyperventilatie voor Slot door spierscheuring Geertruida en blessure Trauner'

'Hyperventilatie voor Slot door spierscheuring Geertruida en blessure Trauner'

28 maart - 10:14
114

Voor Feyenoord verliep de interlandperiode uiterst ongelukkig. De Rotterdammers zijn in afwachting van nieuws over Gernot Trauner en lijken Lutsharel Geertruida voorlopig kwijt te zijn.

Volgens Hans Kraay junior heeft de kersverse Oranje-debutant een spierscheuring opgelopen in Parijs. Het zou een forse tegenvaller zijn voor coach Arne Slot. "Die heeft alles met hyperventilatie gadegeslagen. Ik denk wel dat hij heeft meegekregen dat Geertruida met een spierscheuring terug is", zegt de verslaggever bij ESPN.

Ook Trauner viel geblesseerd uit, bij Oostenrijk tegen Azerbeidzjan. De stopper is ook teruggekeerd in Rotterdam en wordt dinsdag onderzocht. Kraay vindt dat Feyenoord strenger had moeten zijn. "Waarom zegt Dennis te Kloese niet tegen de Oostenrijkse bond: Trauner heeft drie maanden niet gespeeld. Hij doet weer drie wedstrijden mee. Wij kunnen kampioen worden. Jullie mogen hem één keer gebruiken. Maar niet twee keer in vier dagen. Dat is nu ook niet gebeurd. Omdat hij uitgevalllen is. Maar dat hadden ze van tevoren ook wel mogen aftimmeren."

Mats Wieffer kreeg een schop te verwerken tijdens zijn debuut voor het Nederlands elftal tegen Gibraltar. Voor de controleur lijkt de schade mee te vallen. "Gelukkig had ik mijn been een beetje scheef staan, want anders had ik 'm misschien wel gebroken. Ik voelde m'n been niet meer toen hij me raakte. Ik dacht dat het misschien erger was. Ik heb nu nergens meer last van, behalve dat het helemaal blauw is."

Wieffer lijkt daarmee beschikbaar voor het Eredivisie-duel met Sparta van zondag. Volgende week woensdag staat de bekerkraker tegen Ajax op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie