Ajax-aanname van tafel geveegd: 'Feyenoord is mijn club, ben ermee opgegroeid'

Ajax-aanname van tafel geveegd: 'Feyenoord is mijn club, ben ermee opgegroeid'

30-03-2023 15:11
87

PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt benadrukt dat het Feyenoord-dna hem met de paplepel is ingegoten. De kersverse aanwinst van de Rotterdammers droomt stiekem al van Champions League-voetbal. 

Van den Belt was in januari al concreet in beeld bij Feyenoord, al ketste een transfer destijds af. "Ik was al voor Feyenoord. Als die club dan langskomt, doet dat wat met je", zegt hij tegen de NOS. De middenvelder krijgt de vraag of hij Ajax ook 'zijn droomclub' had genoemd, wanneer de Amsterdammers zich zouden melden. "Nee, voor mij is Feyenoord mijn club, ik ben ermee opgegroeid. Mijn opa heeft me voor Feyenoord gemaakt. Hij is me gaan opvoeden, dat heeft hij goed gedaan."

Wedden

Meer odds

Door zijn sterke optredens in de Keuken Kampioen Divisie sloeg Feyenoord eerder deze week alsnog toe. Hoewel Van den Belt dolblij is met zijn transfer, ligt zijn focus nog bij PEC. "Als je voor het kampioenschap speelt, dan wil je dat ook graag afmaken als belangrijke speler en PEC terugbrengen naar de Eredivisie." De 21-jarige middenvelder zal ook voor Feyenoord juichen, als de ploeg van Arne Slot kampioen wordt. "Dat zou uniek zijn. Van de Keuken Kampioen Divisie naar de Champions League."