Manchester United verlengt met 'één van de beste verdedigers ter wereld'

Manchester United verlengt met 'één van de beste verdedigers ter wereld'

04-04-2023 11:48
37

Manchester United-linksback Luke Shaw zet zijn handtekening onder een nieuw contract tot 2027. Er waren al speculaties over een eventuele contractverlenging, maar nu is het echt definitief. De verdediger tekent bij voor vier jaar.

Shaw had een contract dat in 2024 afliep, maar was optimistisch over een verlenging hiervan. De linksback geeft op de clubsite aan vastberaden te zijn voor meer succes. "We staan aan het begin van een mooi verhaal met de coach en de staf. We zijn dit seizoen al succesvol geweest, maar willen veel meer. We zijn in staat tot iets speciaals en ik ga er alles voor doen om hier deel van uit te maken", verkondigt Shaw.

Manager Erik ten Hag stelt de kwaliteiten van Shaw op prijs en geeft hem een belangrijke rol in het team. De back, die ook in het centrum uit de voeten kan, bloeit helemaal op onder de Nederlander en deze ontwikkeling ziet de technisch directeur van United, John Murtough, ook. "Luke (Shaw, red.) is een ontzettend belangrijke speler voor de selectie en heeft zich ontwikkeld tot één van de beste verdedigers ter wereld", aldus Murtough. "We zijn verheugd om hem de komende jaren in het Manchester United-tenue te zien spelen", eindigt hij. Shaw heeft 249 wedstrijden gespeeld voor The Red Devils.