Seuntjens stond niet bovenaan lijstje: 'Past niet bij onze manier van spelen'

Seuntjens stond niet bovenaan lijstje: 'Past niet bij onze manier van spelen'

10-05-2023 17:40 Laatste update: 17:47
57

FC Twente heeft nooit overwogen werk te maken van de komst van Mats Seuntjens. De middenvelder van RKC Waalwijk gaat zijn carrière vervolgen bij FC Utrecht, maar daar hebben de Tukkers vrede mee.

Technisch directeur Jan Streuer verklapt aan TC/Tubantia dat Seuntjens niet hoog op het lijstje van de club stond. "Mats is aan de bal een heel goede speler, maar je moet je afvragen of hij bij onze manier van spelen past als je bijvoorbeeld kijkt naar de manier waarop wij drukken zetten", meent de bestuurder.

Twente is wel geïnteresseerd in een speler van Excelsior: Marouan Azarkan. De club hield maandag een gesprek met de linksbuiten. "Dat was een oriënterend gesprek", houdt Streuer een slag om de arm. Ook Ruben van Bommel geldt als een "serieuze optie" voor de club. 

Het is in de lijn der verwachting dat trainer Joseph Oosting zijn assistenten, Peter Uneken en Sander Duits, meeneemt naar Enschede. Wat Streuer betreft is dat geen probleem. "Zij vormen op dit moment een goed team bij RKC. Als de nieuwe trainer zich daar prettig bij voelt, dan is dat helemaal prima."