Ruben van Bommel bevestigt: MVV-aanvaller speelt komend seizoen in Eredivisie

Ruben van Bommel bevestigt: MVV-aanvaller speelt komend seizoen in Eredivisie

27-05-2023 23:05
61

Ruben van Bommel speelt komend seizoen in de Eredivisie. Dat heeft de achttienjarige vleugelaanvaller van MVV bevestigd na de nederlaag tegen NAC Breda in de play-offs om promotie en degradatie.

Van Bommel werd al in verband gebracht met tal van Eredivisie-clubs, waaronder PSV, Feyenoord, AZ, FC Twente en Go Ahead Eagles. Onthullen waar hij volgend seizoen speelt doet de zoon van Mark van Bommel desondanks nog niet. "Nee, het is nog niet duidelijk waar ik naartoe ga. Maar het zal niet lang meer duren, laat ik het zo zeggen", reageert hij voor de camera van ESPN.

Van Bommel was dit seizoen goud waard met vijftien doelpunten en drie assists in de Keuken Kampioen Divisie. Hij spreekt ondanks de nederlaag tegen NAC van een mooi seizoen voor MVV, dat in de reguliere competitie als vijfde eindigde. "Het seizoen begon niet heel mooi, want ik zat dertien wedstrijden op de bank. Maar toen ik erin kwam, kreeg ik wel wat meer vertrouwen en ging het lekker. Uiteindelijk ben ik blij dat ik het team heb kunnen helpen. Het is mooi dat ik mezelf in de kijker heb kunnen spelen. Nu wil ik een stap maken: op naar volgend seizoen", besluit hij.