City jaagt op de treble: tot 100x je inzet wanneer Ten Hag FA Cup-finale verliest!

City jaagt op de treble: tot 100x je inzet wanneer Ten Hag FA Cup-finale verliest!

3 juni - 14:00 Laatste update: 14:11

ADVERTORIAL – Zaterdagmiddag staat de finale van de FA Cup op het programma tussen Manchester City en Manchester United. Pep Guardiola is nog altijd in de race voor de befaamde treble, terwijl Erik ten Hag zijn tweede prijs wil pakken met United. Bij JACKS.NL pak je nu tot 100x je inzet wanneer Manchester City wint!

Manchester United de enige Engelse club met een treble

Voor zowel Manchester United als Manchester City is de opdracht zaterdagmiddag eenvoudig maar toch ook zo moeilijk: winnen. The Citizens wisten onlangs het landskampioenschap in de wacht te slepen maar de honger naar meer is nog niet gestild: mocht de FA Cup gewonnen worden dan is er enkel nog een zege in de Champions League-finale tegen Internazionale nodig het doel te voltooien. Manchester City kan de tweede Engelse club ooit worden die een treble in de wacht sleept. De eerste en enige club ooit die dit al eens wist te bewerkstellingen is, jawel, Manchester United.

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in het artikel en maak een account aan. Na de verificatie ontvang je bij een storting van €20 de x50 boost. Stort je minimaal €100, dan verschijnt de x100 boost op je account. Ga vervolgens naar de wedstrijd Manchester City – Manchester United en zet in op 'Wint de copmetitie: Manchester City’. Let op: het is belangrijk dat je één van deze bet uitkiest, anders verschijnt de boost niet op je betslip. De boost is beschikbaar voor elke nieuwe speler vanaf 24 jaar oud. 

Voorspel je de juiste winnaar? Dan pak je tot x100 je inleg! De maximale inleg is €1, maar minder inzetten mag ook. Wint Manchester United de FA Cup? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.