Opvallend thuisshirt van PSV lekt uit: 'Mag hopen dat dit een grap is'

Opvallend thuisshirt van PSV lekt uit: 'Mag hopen dat dit een grap is'

5 juni - 10:18 Laatste update: 10:22
223

Het lijkt erop dat het nieuwe thuisshirt van PSV is uitgelekt. De Eindhovenaren gaan hun thuisduels komend seizoen in een volledig rood shirt afwerken, wat oude herinneringen oproept.

Op social media gaan foto's rond van het nieuwe PSV-tricot. Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines heeft aan een fan al bevestigd dat het gelekte shirt klopt, maar het medium kan om onduidelijke redenen zelf geen uitgelekte Puma-tenues meer delen. In de wandelgangen klinken geluiden dat PSV het nieuwe thuistricot later deze maand zal lanceren.

Wat direct opvalt, is dat het nieuwe PSV-shirt volledig rood is. Dat roept bij veel fans herinneringen op. De club speelde aan het einde van de twintigste eeuw namelijk ook meerdere seizoenen volledig in het rood, toen spelers als Romario en Ruud Gullit nog in Eindhoven voetbalden. Tien jaar geleden kleurde het thuisshirt van PSV voor het laatst volledig rood. Dat deed de nummer twee van de Eredivisie toen om zijn honderdjarige bestaan te vieren.

Op social media maakt het opvallende PSV-shirt de tongen los. Veel supporters zijn dus enthousiast, maar anderen zijn geen fan van het nieuwe tenue.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s