Blind laat zich uit over toekomst: 'Die deur staat voor mij altijd open'

Blind laat zich uit over toekomst: 'Die deur staat voor mij altijd open'

06-06-2023 15:12
188

Daley Blind weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 33-jarige verdediger is na zijn vertrek bij Bayern München transfervrij en stelt dat de deur naar Ajax 'altijd open staat'.

"Er gaat veel gebeuren", zegt Blind, die transfervrij is, in gesprek met Vandaag Inside over komende zomer. "Ik ga alles op een rijtje zetten en ik hoop dat ik op gevoel een goede keuze maak." De linkspoot wordt gevraagd of een rentree naar Ajax realistisch is. "Daar kan ik niet zoveel over zeggen. Ik kan zeggen dat Ajax altijd mijn club is en dat die deur altijd open staat voor mij."

Blind wordt ook al geruime tijd in verband gebracht met Royal Antwerp FC. "Daar ga ik me niet over uitlaten", aldus de verdediger, die Marc Overmars, technisch directeur op De Bosuil, onlangs gesproken heeft. "Ik heb hem gefeliciteerd met het kampioenschap en de dubbel. Het is fantastisch hoe ze het daar gedaan hebben."

Momenteel woont Blind, samen met zijn partner en twee kinderen, weer in Nederland. Zijn thuissituatie neemt hij mee in zijn besluit over een nieuwe club. "Een stabiele thuisbasis is zeker belangrijk. Ook dat neem je mee in je beslissing."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!