Wijnaldum helder over PSV- en Feyenoord-interesse: 'Niet eerste keus'

Wijnaldum helder over PSV- en Feyenoord-interesse: 'Niet eerste keus'

18-06-2023 18:52
99

Georginio Wijnaldum heeft zich uitgesproken over een mogelijke terugkeer bij Feyenoord of PSV. Vooral de Eindhovenaren zouden werk willen maken van een transfer, maar de 32-jarige middenvelder ziet de Eredivisie niet als eerste optie.

Wijnaldum werd dit seizoen door Paris Saint-Germain verhuurd aan AS Roma. De Italianen maken echter geen gebruik van een optie tot koop en in Parijs, waar zijn contract nog één jaar doorloopt, heeft hij nauwelijks perspectief. Feyenoord en vooral PSV werden daarom genoemd als mogelijke bestemming.

Wedden

Meer odds

"Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde", zegt Wijnaldum na de nederlaag van Oranje tegen Italië in gesprek met Voetbal International. Hij houdt de deur nog wel op een kier. "Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer is niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten."

Wijnaldum was zondag als invaller trefzeker in Enschede, maar een nederlaag van het Nederlands elftal kon hij niet voorkomen. Het werd 2-3.