'Concurrentie wordt moordend voor Ajax: ook Real Madrid wil Güler inlijven'

'Concurrentie wordt moordend voor Ajax: ook Real Madrid wil Güler inlijven'

22-06-2023 15:15 Laatste update: 15:18
121

Ook Real Madrid heeft een oogje op het Turkse toptalent Arda Güler. Dat meldt de sportkrant AS. De aanvaller is ook een belangrijk target voor Ajax, maar de concurrentie is met Real Madrid moordend geworden.

De achttien jaar oude aanvaller heeft een clausule in zijn contract, waardoor hij voor 17,5 miljoen euro een transfer kan maken. De interesse van Ajax is al langere tijd bekend, maar ook Real Madrid is gecharmeerd van de Turk. Voor De Koninklijke is de clausule van achttien miljoen relatief laag en de club mikt op het binnenhalen van jonge talenten. Ook Benfica, AC Milan en een paar Premier League-clubs zouden Güler op de verlanglijst hebben.

Paris Saint-Germain leek eerder ook in de race te zijn voor Güler, maar die geruchten werden later ontkracht. Fenerbahçe hoopt het talent ook nog binnenboord te houden met een nieuw contract. 

VoetbalPrimeur meldde in april al dat Güler oriënterende gesprekken heeft gevoerd met Ajax. Güler maakte dit seizoen zes goals en gaf zeven assists in 35 optredens voor Fenerbahçe.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!