Van den Belt zag winterse transfer in rook opgaan: 'Dat vond ik heel lastig'

Van den Belt zag winterse transfer in rook opgaan: 'Dat vond ik heel lastig'

26-06-2023 18:58
27

Thomas van den Belt baalde best wel eventjes toen zijn transfer naar Feyenoord in de winter niet doorging. De middenvelder is achteraf blij hoe het is gelopen, maar die acceptatie was er in de vorige transferperiode nog niet.

Van den Belt is inmiddels gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Feyenoord, maar die stap had hij dus in januari ook al kunnen maken. "Toen vond ik het heel lastig, omdat ik graag een stap had willen maken", vertelt Van den Belt in gesprek met zijn nieuwe club. "Ik kon toen niet gelijk die stap maken, dus dat was jammer. Maar nu is het wel oké." Van den Belt werd na de mislukte overstap in januari wel nog speler van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie.

Uiteindelijk promoveerde Van den Belt met PEC Zwolle en hij is blij dat hij dat als afsluiting mocht meemaken. "Achteraf gezien zijn we gepromoveerd en heb ik het op een mooie en positieve manier af kunnen sluiten. Feyenoord heeft het natuurlijk ook goed gedaan en ik heb het bij Zwolle mooi afgesloten. Dus achteraf heb ik er zeker vrede mee."