'Uit het oog verloren PSV-spits keert mogelijk deze zomer terug in Eindhoven'

'Uit het oog verloren PSV-spits keert mogelijk deze zomer terug in Eindhoven'

30-06-2023 09:15 Laatste update: 09:21
75

Het zou zomaar kunnen dat Maximiliano Romero deze zomer terugkeert bij PSV. De spits, die in Eindhoven nooit echt wist te overtuigen, wordt tot aan het einde van dit kalenderjaar verhuurd aan Racing Club. Het is momenteel echter onduidelijk of die huurovereenkomst wel stand houdt, meldt het Eindhovens Dagblad

PSV liet Romero afgelopen zomer op huurbasis vertrekken naar Racing Club. De 24-jarige Argentijn verlengde destijds zijn contract bij PSV met één jaar, zodat de Eindhovenaren mogelijk nog iets zouden kunnen verdienen aan hem. Zijn tijdelijke werkgever besloot het gros van zijn salaris over te nemen.

Daarnaast zou PSV zeven ton krijgen voor de huurdeal. Vooralsnog is het echter onduidelijk of dat bedrag is overgemaakt naar het Philips Stadion, aldus het ED. Romero heeft geen zicht op een sportieve toekomst bij PSV, dat hem in 2017 aantrok. De Brabanders hopen om die reden dan ook dat Racing Club zich aan de gemaakte afspraken houdt. 

Als dat niet gebeurt dan bestaat de kans dat hij deze zomer voor het laatste halve seizoen terugkeert in de Eredivisie, iets waar de Eindhovenaren met de aanstaande transfer van Ricardo Pepi niet om staan te springen. Romero speelde tot op heden zeventien officiële duels in de hoofdmacht van PSV. Daarin was hij goed voor één goal en twee assists. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!