'Bij Ajax is Tadic weg en bij PSV is Simons vertrokken, dat is in ons voordeel'

'Bij Ajax is Tadic weg en bij PSV is Simons vertrokken, dat is in ons voordeel'

16-07-2023 21:07 Laatste update: 22:08
102

Thomas van den Belt heeft er alle vertrouwen in dat Feyenoord komend seizoen wederom landskampioen wordt. De aanwinst van de Rotterdamse club geeft tijdens de Open Dag aan dat 'Feyenoord er goed voor staat', ook in vergelijking met de concurrentie.

"Als je kampioen van Nederland wordt, zijn de verwachtingen uiteraard ook groter", aldus Van den Belt in gesprek met Voetbal International. "Bij Ajax is Dusan Tadic nu weg en bij PSV is Xavi Simons vertrokken. Dat is in ons voordeel. Bij ons is de kern intact gebleven en is alleen Orkun Kökçü verkocht. Voor hem is met Ramiz Zerrouki al een goede vervanger gehaald, ik kan daar zelf natuurlijk ook spelen. We staan er goed voor. Als je zo succesvol bent, dan verwachten supporters dat een jaar later weer."

De supporters van Feyenoord durven al te dromen van een nieuwe landstitel. Van den Belt stiekem ook wel. "Het is voor iedereen een droom om kampioen van Nederland te worden. Ik hoop dat ook te ervaren aankomend seizoen. Daar ga ik alles voor doen."