Ajax-target Spertsyan aangeboden bij Feyenoord: 'Interessanter dan Ajax, denk ik'

Ajax-target Spertsyan aangeboden bij Feyenoord: 'Interessanter dan Ajax, denk ik'

19-07-2023 22:51
234

Voormalig Feyenoord-aanvaller Igor Korneev heeft Ajax-target Eduard Spertsyan aangeboden in De Kuip, zo beweert hij zelf in gesprek met het Russische Metaratings. Spertsyan zou een overstap naar Ajax echter meer zien zitten, al is het nog de vraag of dat gaat gebeuren.

Afgelopen winter werd Spertsyan gelinkt aan Feyenoord en PSV, terwijl zijn naam deze zomer bij Ajax valt. Het begint er echter steeds meer op te lijken dat de Armeense middenvelder gewoon bij FK Krasnodar blijft. Desondanks heeft Korneev, die tussen 1997 en 2002 bij Feyenoord speelde, een poging gedaan om Spertsyan naar Feyenoord te halen. Korneev heeft de creatieveling namelijk aangeboden in Rotterdam-Zuid.

Wedden

Meer odds

Feyenoord zou bereid zijn geweest om negen miljoen euro te betalen voor Spertsyan, maar de international zou dan liever een move naar Ajax willen maken. "Ik denk dat Feyenoord een interessanter project voor Spertsyan is dan Ajax, dat nu een gemiddelde club in Nederland is", zegt Korneev tegen Metaratings. "Feyenoord speelt in de Champions League, de club heeft enorme ambities en de beste trainer van Nederland (Arne Slot, red.) staat daar voor de groep."

"Feyenoord zal niet lang wachten. Spertsyan moet nu zelf bepalen wat het beste voor hem is", besluit Korneev. Volgens de laatste berichten vraagt Krasnodar nu vijftien miljoen euro voor de diensten van Spertsyan. Dat zou Ajax, net als andere geïnteresseerde clubs, aan het twijfelen hebben gebracht.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!