Van der Vaart verwonderd door Ajax-gerucht: 'Breng hem zelfs persoonlijk daarheen'

Van der Vaart verwonderd door Ajax-gerucht: 'Breng hem zelfs persoonlijk daarheen'

20-07-2023 10:52
64

Rafael van der Vaart is bereid om Calvin Bassey hoogstpersoonlijk naar Fulham te brengen, als Ajax zeventien miljoen euro voor de verdediger incasseert. De voormalig Oranje-international vindt het 'niet normaal' dat Ajax nog een dusdanig bedrag voor de linkspoot kan ontvangen.

Ajax heeft momenteel een bod van zeventien miljoen op Bassey in beraad. Fulham hoopt op de handtekening van de stopper, die op dit moment voor zijn kans wil gaan in Amsterdam. "Nou, ik ben hier net in een golfkarretje naar binnen gereden", begint Van der Vaart in De Oranjezomer. "Ik breng hem zelfs persoonlijk daarheen, vanavond."

De opmerking van Van der Vaart wordt met gelach ontvangen in de studio. "Die bedragen zijn tegenwoordig niet normaal", gaat de oud-middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en Hamburger SV verder. "Zeventien miljoen euro, nadat je een jaar lang de bal naar de verkeerde kleur hebt gespeeld..."

Een jaar geleden nam Ajax Bassey voor minimaal 23 miljoen euro over van Rangers FC. De Nigeriaans international heeft echter een teleurstellend debuutseizoen achter de rug in Amsterdam. Desondanks hoopt hij zich nu dus te revancheren.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!