Bosz tevreden na zege PSV: 'Uitvoering nog niet perfect, maar we maken stappen'

Bosz tevreden na zege PSV: 'Uitvoering nog niet perfect, maar we maken stappen'

26-07-2023 22:47
112

Peter Bosz is tevreden over de stappen die PSV zet in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren waren woensdagavond te sterk voor FC Eindhoven in de traditionele Lichtstadderby. 

PSV won de eerste wedstrijd in het Philips Stadion van dit seizoen uiteindelijk met 3-1. Dat deed het zonder spelers als Noa Lang, Luuk de Jong en Joey Veerman, maar wel met namen als Ricardo Pepi, Anwar El Ghazi en Patrick van Aanholt. Verder stond er een groot aantal talenten op het veld. "We staan er prima voor en de eerste prijs van het seizoen is binnen", aldus een ietwat gekscherende Bosz na afloop, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. 

"De uitvoering is nog niet perfect, maar we maken stappen", vervolgt Bosz. Binnenkort begint voor PSV het echte werk. Op 4 augustus staat de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord op het programma. Vijf dagen later spelen de Eindhovenaren deel één van het Champions League-voorronde-tweeluik tegen Sturm Graz. 'Bosz heeft vertrouwen in een goed resultaat tegen Feyenoord en Sturm Graz', tekent het ED op. 

'Bosz zegt dat PSV nog naar versterkingen kijkt, maar vindt ook dat de selectie die er nu is op de goede weg is', aldus het ED. "Er is geen ideale elf. Bij mij is het vloeibaar. Je mag niet verslappen", voegt de 59-jarige oefenmeester daar zelf aan toe. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!