Eredivisie-bekende Tekie waarschuwt Twente: 'Denk dat ze ons zullen onderschatten'

Eredivisie-bekende Tekie waarschuwt Twente: 'Denk dat ze ons zullen onderschatten'

26-07-2023 23:13 Laatste update: 27-07-2023 00:06
56

Hammarby-middenvelder Tesfaldet Tekie heeft FC Twente gewaarschuwd. De voormalig speler van Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles denkt dat er sprake van onderschatting zal zijn bij de Tukkers. 

Donderdagavond staat deel één van het Conference League-voorronde-tweeluik op het programma. Dan is Hammarby te gast in De Grolsch Veste. Tekie blikte in gesprek met het Zweedse Expressen vooruit op het duel. "De nieuwe trainer, Joseph Oosting, heb ik meerdere keren ontmoet. Ze zijn verschillende belangrijke spelers kwijtgeraakt, dus ik denkt dat onze kansen zijn toegenomen."

Wedden

Meer odds

"Het wordt zwaar, maar ik denk dat het een voordeel is dat we uit beginnen", vervolgt Tekie. "Ik weet dat Twente problemen heeft gehad met kunstgras, dus het zal voor hen een verrassing zijn. En met onze fans in het stadion zullen ze denken: shit, wat is dit? Ik denk dat ze ons zullen onderschatten. Ze moeten respect voor ons tonen", aldus Tekie. "Voor ons is het een kwestie van een goed resultaat behalen en thuis afmaken. Ik denk dat we een goede kans maken."

Het duel tussen Twente en Hammarby begint donderdag om 20.00 uur. Bij de Zweden staat naast Teki met Shaquille Pinas nog een voormalig Eredivisie-speler onder contract.