FC Utrecht is Feyenoorder niet vergeten: Inderdaad interessant, zeker

FC Utrecht is Feyenoorder niet vergeten: "Inderdaad interessant, zeker"

31-07-2023 15:52 Laatste update: 16:26
57

FC Utrecht is Ramon Hendriks niet vergeten. De 22-jarige Feyenoorder keerde na een ongelukkige huurperiode met blessures bij de Domstedelingen terug in Rotterdam. Jordy Zuidam, technisch directeur van de club uit Utrecht, houdt de verdediger daarentegen nog steeds in de gaten.

"Ramon is inderdaad interessant, zeker", zei hij in gesprek met Voetbal International. "We houden zijn situatie en de markt goed in de gaten. Wij zijn tevreden met de groep die er nu staat, maar ik sluit niet uit dat er zich nog kansen voordoen waarop wij denken dat we moeten toeslaan. Net zoals we hebben gedaan met Barkas. Als je mij daar vorige week naar hard gevraagd, had ik gezegd dat het onmogelijk was. Als wij uiteindelijk denken dat we er sterker op worden dan zullen we het doen."

De optie om Hendriks definitief over te kopen werd eerder niet gelicht door FC Utrecht. Toch onderzoeken de Domstedelingen de opties om de verdediger volgend seizoen in de Galgenwaard te laten spelen. Bij Feyenoord heeft hij nog een contract tot medio 2025. Volgens Transfermarkt heeft Hendriks een marktwaarde van zo'n 750 duizend euro.