'Hartman wekt serieuze interesse uit Engeland: Feyenoord hoog in de boom'

'Hartman wekt serieuze interesse uit Engeland: Feyenoord hoog in de boom'

01-08-2023 11:18
201

Quilindschy Hartman kan rekenen op belangstelling uit de Premier League. Na geruchten over West Ham United wordt nu Burnley nadrukkelijk in verband gebracht met de 21-jarige linksback van Feyenoord.

Burnley heeft serieuze interesse en denkt aan een bod van maximaal twintig miljoen euro, meldt 1908. Het is de vraag of Feyenoord bereid is om voor zo'n bedrag aan de onderhandelingstafel te verschijnen. De Rotterdammers zijn van plan 'de boot af te houden en Hartman over de streep te trekken met een contractverlenging', klinkt het.

Vincent Kompany, manager van Burnley, zou zich sterk hebben gemaakt voor de komst van Hartman. De Premier League-promovendus is op zoek naar een opvolger van de naar Chelsea teruggekeerde Ian Maatsen. Ook West Ham United zou op de loer liggen, maar bij de Conference League-winnaar staat Hartman niet bovenaan de lijst.

Hartman brak vorig seizoen door en in de voorbereiding trekt hij de opwaartse lijn door. Zijn contract in De Kuip loopt nog twee jaar. Burnley zou zich nog niet officieel hebben gemeld bij Feyenoord of het management van de hoofdrolspeler.