'Stade Reims wil Burnley te snel af zijn en denkt aan aanvaller van Ajax'

'Stade Reims wil Burnley te snel af zijn en denkt aan aanvaller van Ajax'

05-08-2023 19:13 Laatste update: 06-08-2023 22:25
95

Alles wijst erop dat Mohamed Daramy Ajax voor Burnley gaat verruilen, maar Stade Reims hoopt daar een stokje voor de steken. De Franse middenmoter onderzoekt de mogelijkheden om de Deense aanvaller voor de neus van Burnley te kapen. 

Volgens Foot Mercato betreft het een 'complex dossier', aangezien Burnley en Ajax volgens onder meer The Athletic al een akkoord zouden hebben bereikt over de aanvaller. De Engelse club lijkt de speler op huurbasis over te nemen met een verplichte koopoptie van rond de vijftien miljoen euro inclusief bonussen. Reims werd het afgelopen seizoen elfde in de Ligue 1 en zou Daramy als een interessante optie zien om proberen aan te haken bij de subtop.

Wedden

Meer odds

Reims is van plan het bod van Burnley te overtreffen voordat het akkoord tussen Ajax en de Engelse club wordt bevestigd. Daramy werd in 2021 door Ajax opgehaald bij FC Kopenhagen. Destijds betaalden de Amsterdammers twaalf miljoen euro voor de aanvaller. Daramy, die tot 2026 bij Ajax vastligt, kon echter nooit lange tijd overtuigen op de Amsterdamse velden.