Liverpool akkoord over recordtransfer, bevestigt Klopp: 'Nu de speler nog'

Liverpool akkoord over recordtransfer, bevestigt Klopp: 'Nu de speler nog'

11-08-2023 11:10
25

Liverpool heeft een akkoord bereikt met Brighton over de transfer van Moisés Caicedo, bevestigt Jürgen Klopp. Helemaal rond is het volgens de Liverpool-manager nog niet.

"Ik heb me laten vertellen dat er een akkoord is gesloten met Brighton over de transfersom, wat dat ook moge betekenen", zegt Klopp op de persconferentie voor de competitiestart tegen Chelsea. Liverpool heeft 127 miljoen euro over voor Caicedo. Als de transfer doorgaat, is dat een nieuw record voor de club én de Premier League.

Maar rond is het nog niet, benadrukt Klopp. "We moeten zien of de speler ook akkoord gaat. We hebben geen oneindige middelen, maar het vertrek van Jordan Henderson en Fabinho (naar Saudi-Arabië, red.) heeft een aantal zaken veranderd. Of er vandaag al een medische keuring plaatsvindt bij ons? Dat weet ik niet."

Caicedo leek de hele zomer op weg naar Chelsea, maar The Blues hikten voortdurend tegen de torenhoge vraagprijs van Brighton aan. Deze week kwam Liverpool plotseling tussenbeide. Naar verluidt vertrekt de controlerende middenvelder uit Ecuador nog steeds het liefst naar Chelsea, dat ook nog niet de witte vlag heeft gehesen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!