'Feyenoord moet rekening houden met vertrek: FC Utrecht gaat bod uitbrengen'

'Feyenoord moet rekening houden met vertrek: FC Utrecht gaat bod uitbrengen'

11-08-2023 19:31 Laatste update: 19:32
44

Feyenoord kan definitief afscheid nemen van Ramon Hendriks. FC Utrecht heeft zich officieel gemeld in Rotterdam-Zuid en wil de 22-jarige verdediger op permanente basis overnemen.

Utrecht gaat dit weekend een formeel bod uitbrengen op Hendriks, meldt 1908. De hoogte van dat bod is nog niet bekend. Naast Utrecht zijn ook sc Heerenveen en FC Twente geïnteresseerd in de linkspoot. 'Vooralsnog pakt alleen FC Utrecht concreet door met een goed verhaal', klinkt het.

Hendriks speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Utrecht. Door een zware blessure kwam hij tot slechts vier optredens in de Eredivisie. Bij Feyenoord moet Hendriks in het hart van de defensie Dávid Hancko voor zich dulden. 

In de voorbereiding op het huidige seizoen sprak VoetbalPrimeur met Hendriks. De centrumverdediger was toen nog niet van plan Feyenoord te verlaten. "Het voelt fijn om vertrouwen te krijgen van zo'n mooie club. Ik heb ook met Slot gesproken en hij zei dat ik me mocht laten zien. Daar ben ik gewoon heel erg blij mee", zei hij onder meer.