Krul gaat op 35-jarige leeftijd officieel volgend avontuur aan in Premier League

Krul gaat op 35-jarige leeftijd officieel volgend avontuur aan in Premier League

17-08-2023 11:11 Laatste update: 12:30
29

Luton Town heeft officieel melding gemaakt van de komst van Tim Krul. De Nederlandse doelman tekent een contract tot 2025 bij de promovendus, die debuteert op het hoogste niveau. Krul komt over van Norwich City.

Krul keert daardoor na de degradatie van Norwich City in 2022, terug op het hoogste niveau. Vorig jaar werd de doelman dertiende in de Championship met zijn oude ploeg. Met de 35-jarige keeper haalt Luton Town een ervaren sluitpost binnen die onder andere bij Newcastle United, Brighton en AZ onder de lat stond. Afgelopen seizoen speelde Krul zeventien wedstrijden voor Norwich City.

Wedden

Meer odds

Voor Krul zelf is de stap naar Luton Town ook een hele mooie. "Het verhaal van de club spreekt voor zichzelf. De laatste negen jaar is een prachtige reis geweest voor Luton Town en ik ben blij dat ik daar nu onderdeel van mag zijn. Ik heb met de spits Carlton Morris gesproken en die was enorm enthousiast over alles wat er nu gaande is binnen de club. In de Premier League moet je veel concurrentie hebben, dus dat hoop ik te kunnen bieden onder de lat."