'Van San Siro naar Limburg: Fortuna wil zich versterken met AC Milan-spits'

'Van San Siro naar Limburg: Fortuna wil zich versterken met AC Milan-spits'

17-08-2023 21:05 Laatste update: 21:13
3

In de zoektocht naar een nieuwe spits is Fortuna Sittard uitgekomen bij AC Milan. Marko Lazetić moet de Limburgers komen versterken, zo meldt zowel Gianluca Di Marzio als Voetbal International

De negentienjarige spits kwam het afgelopen seizoen uit in de Oostenrijkse competitie, voor SCR Altach. In Oostenrijk wist hij geen indruk te maken, nadat hij bij Milan een goede ontwikkeling doormaakte en zelfs mocht debuteren. Bewust werd er gekozen voor een verhuur aan Altach, waar oud-spits Miroslav Klose aan het roer stond. Lazetić kon echter nooit aan de verwachtingen voldoen.

De aanvaller, die eerder onder contract stond bij Rode Ster Belgrado, zou nu nog een jaar verhuurd mogen worden, en Fortuna lijkt met hem aan de haal te gaan.  De Rossoneri willen geen optie tot koop laten opnemen, daar er nog veel vertrouwen is in de spits. Lazetić zou in Sittard de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Paul Gladon en Kaj Sierhuis. Volgens VI verkeren de gesprekken met Fortuna zich momenteel in een 'vergevorderd stadium'. 

 

Marko #Lazetic passa dal @acmilan al @FortunaSittard in prestitohttps://t.co/6QpW6KnoZz

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) August 17, 2023