Portugese media: FC Porto wil naast Sánchez ook Conceição huren van Ajax

Portugese media: FC Porto wil naast Sánchez ook Conceição huren van Ajax

18-08-2023 18:25 Laatste update: 18:33
85

FC Porto wil naast Jorge Sánchez ook Fransisco Conceiçao huren van Ajax. Dat meldt het Portugese SIC Notícias. Beide heren moeten dus tijdelijk naar Portugal komen. Bij Sánchez lijkt een optie tot koop in het contract te worden opgenomen, of dat bij Conceição ook zo is blijft de vraag.

In de zomer van 2022 werd Conceição overgenomen van FC Porto. De Amsterdammers maakten toen vijf miljoen euro over naar Portugal. De jonge buitenspeler wist echter geen directe basisplaats af te dwingen en speelde ook een groot aantal wedstrijden bij Jong Ajax.

Een week geleden kwam Voetbal International met het nieuws dat Conceição wilde vertrekken uit Amsterdam, maar de club lijkt daar niet aan mee te willen werken. Porto wil desondanks toch proberen de buitenspeler terug naar zijn jeugdliefde te halen. Bij de Portugese club is zelfs zijn vader Sérgio Conceição trainer van het eerste elftal en de club speelt komend seizoen Champions League

Porto hoopt naast Conceição nog een deal te sluiten in Amsterdam. Ook rechtsback Sánchez moet de overstap naar Portugal maken. Bij de Mexicaan gaat het om een huur met optie tot koop en die is in een vergevorderd stadium. Ajax haalde met Anton Gaaei ook al een vervanger binnen.