Cillessen neemt zichzelf niks kwalijk na aparte tegengoal: 'Sta je er lullig bij'

Cillessen neemt zichzelf niks kwalijk na aparte tegengoal: 'Sta je er lullig bij'

19-08-2023 11:45
83

Jasper Cillessen neemt zichzelf niets kwalijk na de winnende goal van Anas Ouahim namens Heracles Almelo. De doelman van de Nijmegenaren werd in de slotfase verrast door een flinke zwabberbal die ineens de andere hoek inschoot.

Ouahim vuurde vanaf rond de 25 meter een afstandsschot af op Cillessen. Die bal veranderde plots van richting en plofte in het doel. "Er staan al heel veel mensen voor me", vertelt Cillessen na afloop van de verloren wedstrijd bij ESPN. "Ik zie de bal heel laat en hij gaat volgens mij nog een meter van links naar rechts. Dan is het lastig." De selectie NEC werd na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo opgewacht door een groep supporters.

Cillessen maakte een stap de verkeerde hoek in, waardoor de bal van Ouahim zo binnen kon vallen. De doelman van de Nijmegenaren heeft daar echter een logische verklaring voor. "Ik maak een stap naar rechts om die bal te zien. Maar hij dwarrelt opeens de andere kant op. Dan sta je er heel lullig bij." NEC bezet op dit moment de laatste plaats in de Eredivisie na twee wedstrijden.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!