Gladon vertrekt mogelijk nog bij Fortuna Sittard, 'buitenland lonkt'

Gladon vertrekt mogelijk nog bij Fortuna Sittard, 'buitenland lonkt'

21-08-2023 16:32
23

Paul Gladon gaat mogelijk nog vertrekken bij Fortuna Sittard. De spits en trainer Danny Buijs bevestigen dat er belangstelling is.

"Er gaat ook nog wel wat bijkomen", aldus Buijs tegenover L1. "Daar wordt aan gewerkt. Maar dan moet ook alles in het plaatje passen. Zeker financieel moet je scherp kijken. En dat geldt ook voor eventuele uitgaande transfers", doelt hij onder meer op een stap voor Gladon. "Soms is het voor de club belangrijk, los van dat je te maken hebt met wensen van de speler. En Paul heeft altijd zijn waarde bewezen, binnen en buiten het veld, maar als club moet je ook kijken naar je financiële positie."

Ook Gladon zelf staat open voor een stap: "Er is belangstelling, maar ik heb het goed naar mijn zin in Limburg en dat geldt ook voor mijn gezin. Mijn zaakwaarnemer is er mee bezig, dus ik wacht rustig af wat er de komende tijd gebeurt."

De 31-jarige spits zou volgens betrokkenen al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met een nog niet nader genoemde club uit Armenië. Voorheen kwam hij uit voor FC Emmen, Heracles, Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, Willem II, FC Groningen, Sint-Truiden en Wolverhampton Wanderers.