'Feyenoord betaalt vier miljoen en moet gaan kiezen: Ivanusec óf Idrissi'

'Feyenoord betaalt vier miljoen en moet gaan kiezen: Ivanusec óf Idrissi'

21-08-2023 21:12 Laatste update: 21:15
228

In navolging van het Tsjechische Sport en 1908 meldt ook Voetbal International dat Feyenoord zich gaat versterken met Ondrej Lingr, de nummer tien van Slavia Praag. De Rotterdammers ronden momenteel de laatste zaken af.

Feyenoord maakt ongeveer vier miljoen euro over aan Slavia Praag, weet VI. Lingr geldt in Rotterdam-Zuid als de opvolger van Sebastian Szymanski, die naar Fenerbahce is vertrokken. Naar verluidt heeft Feyenoord Lingr al geruime tijd op de korrel. De spelmaker maakte indruk in de Conference League. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de deal spoedig beklonken.

De komst van Lingr heeft gevolgen voor de verdere transferplannen van Feyenoord. De Stadionclub zit al zeer lang achter Dinamo Zagreb-aanvaller Luka Ivanusec aan, terwijl Oussama Idrissi ook zijn jawoord heeft gegeven. Het is onwaarschijnlijk dat zowel Ivanusec als Idrissi na de komst van Lingr nog zullen volgen. Vermoedelijk gaat Feyenoord een keuze maken.

Lingr speelde sinds de zomer van 2020 bij Slavia Praag. In 138 officiële wedstrijden kwam hij tot veertig goals en elf assists.