'Meeloopvoetballer' Stengs gekraakt: Als dit je belangrijkste aankoop is...

'Meeloopvoetballer' Stengs gekraakt: "Als dit je belangrijkste aankoop is..."

22-08-2023 10:27 Laatste update: 13:55
110

De activiteiten van Feyenoord in de zomerse transferperiode overtuigen Kenneth Perez niet. Calvin Stengs zou de belangrijkste aankoop zijn, aldus de ESPN-analist, maar kan nog niet voldoen aan de verwachtingen.

Stengs kwam deze zomer voor zes miljoen euro over van OGC Nice, na een goed seizoen bij de Belgische kampioen Royal Antwerp FC. Tegen Fortuna Sittard (0-0) en Sparta Rotterdam (2-2) kon hij echter niet imponeren. "Als dit je belangrijkste aankoop is...", begint Perez bij Voetbalpraat.

"Je belangrijkste aankoop moet een gamechanger zijn, iemand die iets betekent voor je ploeg. Dat is Stengs niet. Ik denk dat hij fantastisch meevoetbalt als alles weer op rolletjes loopt. Dan laten we acties zien hoe goed hij kan voetballen."

"Maar het gaat erom wanneer je bij Sparta-uit in de problemen zit", gaat Perez verder. "Het gaat erom dat hij dán een vrije trap neemt of een actie inzet. Dat is voor mij een gamechanger die veel geld waard is. Dit vind ik heel veel geld voor een meeloopvoetballer."

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!