Hatzidiakos wil na return van AZ transfer maken: 'Het zou mooi zijn, ik hoop het'

Hatzidiakos wil na return van AZ transfer maken: 'Het zou mooi zijn, ik hoop het'

25-08-2023 07:13
34

Pantelis Hatzidiakos heeft donderdagavond zeer waarschijnlijk zijn laatste doelpunt voor AZ gemaakt. De 26-jarige verdediger staat op het punt om een transfer te maken naar Italië.

Na het laatste fluitsignaal van AZ - SK Brann (1-1) nam Hatzidiakos uitgebreid de tijd om het publiek te bedanken. Het leek erop alsof de Griek daarmee alvast een voorschot nam op een transfer. "Of dit een afscheid was? Ik hoop van wel, maar ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad", aldus Hatzidiakos na afloop voor de camera van Veronica. 

Wel hoopt de centrale verdediger, die na 72 minuten spelen de belangrijke 1-1 voor zijn rekening nam, eerst nog de return van volgende week in Noorwegen te mogen spelen. "Ik wil het mooi afsluiten. Er is nog een finale en daar wil ik me op richten. Ik ben over deze wedstrijd niet tevreden. Veel kansen weggegeven, veel slordigheden, makkelijke ballen. Daardoor kregen ze ruimtes. Gelukkig maak je 1-1. We weten dat we beter moeten spelen en we weten nu wat ons te wachten staat volgende week. We wisten dat ze gingen pressen, we hebben het gewoon niet goed gedaan."

De kans is groot dat Hatzidiakos aan de slag gaat bij Cagliari. "Ik hoop het. Het zou mooi zijn, mooi weer toch? We gaan het zien. Het kan nog alle kanten op", geeft hij prijs in gesprek met ESPN.