Afellay schetst beeld perfecte PSV-verdediger: 'Zo'n geweldenaar moet je hebben'

Afellay schetst beeld perfecte PSV-verdediger: 'Zo'n geweldenaar moet je hebben'

28-08-2023 20:07 Laatste update: 20:11
54

Ibrahim Afellay denkt dat PSV nog een goede verdediger kan gebruiken. De analist speelde lange tijd voor de Eindhovenaren en wijst naar zijn oud-ploeggenoot Alex. Volgens Afellay heeft PSV echt zo’n type verdediger nodig.

Afellay speelde lange tijd met Alex. De fysiek sterke verdediger is volgens de analist precies wat PSV op dit moment nodig heeft. "Hij was echt een geweldenaar", vertelt Afellay bij Studio Voetbal. "Wij dachten allemaal dat hij te zwaar was, toen hij bij ons binnenkwam. Hij was echt geweldig en zo iemand kan PSV nu ook gebruiken." De fysiek sterke en rasechte verdediger was een echte publiekslieveling in Eindhoven.

In Kick-Off de podcast van De Telegraaf, worden de opties nog eens besproken door PSV-watcher Jeroen Kapteijns. "Er gaat sowieso nog een centrale verdediger bijkomen. Onder andere Zeno Debast van Anderlecht is daarvoor in beeld. Hij wil heel graag nog steeds, maar ook voor zijn komst moet er nog iemand verkocht worden." Ook Miles Robinson van Atlanta United zou nog altijd in beeld zijn bij PSV.