'Napoli geeft Lozano toestemming voor medische keuring bij PSV'

'Napoli geeft Lozano toestemming voor medische keuring bij PSV'

29-08-2023 14:54 Laatste update: 23:23
224

Napoli heeft Hirving Lozano toestemming gegeven om de medische keuring te ondergaan bij PSV. Dat meldt De Telegraaf dinsdagmiddag. De kans is daardoor groot dat de Mexicaanse aanvaller spoedig terugkeert bij zijn oude club. 

Nu Napoli zekerheid heeft dat Jesper Lindström voor 25 miljoen euro overkomt van Eintracht Frankfurt, heeft de Serie A-kampioen volgens Italiaanse bronnen ingestemd met de wens van Lozano om een transfer naar PSV te maken. De Eindhovenaren maken naar verluidt tien miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen over naar Napoli.

Vier jaar geleden verliet Lozano PSV voor een recordbedrag van maar liefst 45 miljoen euro. In het shirt van de Eindhovenaren werd de 28-jarige aanvaller kampioen van Nederland en ook tijdens zijn periode in Italië werd hij landskampioen met Napoli. Vorig seizoen was Lozano in 41 duels goed voor vier doelpunten en drie assists. 

Bakayoko
Het lijkt erop dat Lozano de plek van Johan Bakayoko over gaat nemen. Paris Saint-Germain zou een bod van zo'n 25 miljoen euro hebben uitgebracht op de aanvaller. Eerder bracht Burnley al een bod uit van ongeveer twintig miljoen euro. Naast PSG en Burnley hebben Everton, Brentford en Crystal Palace eveneens serieuze interesse in Bakayoko.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: