Klaassen licht Inter-transfer toe: 'Soms ben je gewoon toe aan nieuwe omgeving'

Klaassen licht Inter-transfer toe: 'Soms ben je gewoon toe aan nieuwe omgeving'

02-09-2023 12:02 Laatste update: 14:02
46

Davy Klaassen heeft voordat hij koos om bij Internazionale te tekenen advies ingewonnen bij Stefan de Vrij en Denzel Dumfries, zijn nieuwe teamgenoten. De middenvelder hoorde louter positieve verhalen, waarna hij besloot de overstap te maken. Bij de Italiaanse grootmacht wil hij veel prijzen gaan winnen. 

Klaassen rondde op Deadline Day de opmerkelijke transfer naar Inter af. De ervaren middenvelder verlaat daarmee Ajax, waar hij in 2020 terugkeerde. "Ik ben een complete speler, die het team zowel in de aanval als in de verdediging kan helpen. Ik ben hier omdat ik veel prijzen wil winnen", aldus de Oranje-international in zijn eerste interview als speler van Inter. 

In de modemetropool treft hij met Dumfries en De Vrij twee landgenoten. "Ik heb met ze gesproken. Ze hebben me wat verteld over de club en over het team en ze vertelden me alleen maar positieve dingen", vervolgt Klaassen, die erkent dat hij toe was aan een stap. "Soms ben je gewoon toe aan een nieuwe omgeving. Ik kan niet wachten om dit nieuwe avontuur te beginnen en om te gaan winnen met Inter."