Salah blijft doelwit Saudi-Arabië: 'Niemand is boos, we sluiten de deuren niet'

Salah blijft doelwit Saudi-Arabië: 'Niemand is boos, we sluiten de deuren niet'

09-09-2023 11:30
19

Michael Emenalo, directeur voetbalzaken van de Saudi Pro League, hoopt dat Mohamed Salah in de toekomst besluit naar Saudi-Arabië te komen. Al Ittihad legde op Deadline Day een recordbod neer bij Liverpool.

Voor 233 miljoen euro moest Salah voor het verstrijken van de deadline naar Saudi-Arabië komen. De Egyptenaar ging niet op het aanbod in, terwijl Liverpool al voornemens was de speler niet te verkopen. "Ter verduidelijking: Salah is een van de beste spelers op de planeet. Wij heten iedereen die naar de Saudische competities wil komen welkom, inclusief Salah", stelt Emenalo tegenover Sky Sports.

Wedden

Meer odds

"Maar we moeten de zaken op een zeer professionele manier doen", vervolgt de directeur. "Dat is waar de Saudi Pro League voor staat: professionaliteit en respect." Al Ittihad slaagde er niet in Salah te overtuigen. "Als zoiets niet gebeurt, betekent dat niet dat we geen interesse meer hebben in de speler of dat we problemen hebben met Liverpool", benadrukt Emenalo.

"Het betekent dat we op bepaalde vlakken niet overeen zijn gekomen. Niemand is boos, we gaan verder, maar we sluiten de deuren niet. Als er nog een kans komt om Salah naar Saudi-Arabië te halen, zijn we heel dankbaar."