Branthwaite klopt na PSV ook op de deur in Premier League: 'Vorm van mijn leven'

Branthwaite klopt na PSV ook op de deur in Premier League: 'Vorm van mijn leven'

23-09-2023 13:26
24

Afgelopen zomer was er nog sprake dat PSV Jarrad Branthwaite definitief in zou lijven, maar inmiddels is de verdediger vaste basisspeler bij Everton. De Engelse verdediger kreeg van manager Sean Dyche te horen dat er zeker een kans zou zijn en die heeft hij dan ook gepakt.

"Toen ik tijdens de voorbereiding op de club kwam zei de manager mij dat ik hard moest trainen", vertelt Branthwaite in gesprek met Sky Sports. "Ik zou een kans hebben en die moest ik zelf met beide handen aangrijpen." Branthwaite werd ook nog even gelinkt aan een terugkeer naar PSV, omdat de Eindhovenaren naarstig zochten naar een centrale verdediger. Die wens werd op Deadline Day vervult in de vorm van Armel Bella-Kotchap.

Branthwaite speelt nu al weken in het hart van de verdediging bij Everton en is in geweldige doen. "De vorm van mijn leven zou je best kunnen zeggen ja. Om op het niveau van de Premier League te kunnen presteren, is een heel goed begin. Ik werk er heel hard voor om het volgende niveau te bereiken. Daar moet ik wedstrijden voor spelen en mijn vorm voor behouden."

Mogelijke opvolgers Mislintat en Van Gaal als Ajax-redder? Bekijk #DoneDeal nu: