Goed nieuws voor Ten Hag: verdediger meldt zich weer op groepstraining

Goed nieuws voor Ten Hag: verdediger meldt zich weer op groepstraining

22-11-2023 16:12 Laatste update: 16:44
4

Goed nieuws voor Erik ten Hag: Luke Shaw is op de weg terug bij Manchester United. De Engelse international heeft ter voorbereiding op het duel met Everton laten zien op de groepstraining van The Red Devils. 

De 28-jarige verdediger stond sinds medio augustus met een spierblessure aan de kant, maar lijkt nu de ziekenboeg bij Manchester United te hebben verlaten. Tyrell Malacia, een andere gegadigde voor de linksbackpositie, wordt rond de jaarwisseling weer verwacht. 

Wedden

Meer odds

Vanwege de blessures van Shaw en Malacia werd eerder al besloten linksback Sergio Reguilón op huurbasis over te nemen van Tottenham Hotspur, al hebben ook Sofyan Amrabat, Diogo Dalot en Victor Lindelöf al op die positie gespeeld. 

De ziekenboeg van Ten Hag blijft, ondanks positieve berichten van Shaw, nog flink gevuld. Christian Eriksen, Rasmus Hojlund, André Onana, Lisandro Martínez, Casemiro en Jonny Evans zijn nog steeds niet fit. 

Zondag gaat Manchester United om 17.30 op bezoek bij Everton, dat onlangs tien punten in mindering kreeg als straf voor financieël wanbeleid.