'Feyenoord en Cambuur zijn eruit: technisch directeur wordt assistent Slot'

'Feyenoord en Cambuur zijn eruit: technisch directeur wordt assistent Slot'

25-11-2023 23:26 Laatste update: 23:54
34

Feyenoord en SC Cambuur hebben een akkoord bereikt over een overgang van Etiënne Reijnen, meldt de Leeuwarder Courant zaterdagavond. Reijnen moet in De Kuip de opvolger worden van Marino Pusic.

Reijnen (36) is pas een paar maanden aan het werk als technisch directeur van Cambuur, maar het einde van zijn dienstverband is al in zicht. De clubs zijn akkoord over een onbekend bedrag, nu moet de technisch directeur van de club uit Leeuwarden zelf nog zijn jawoord geven. Dat lijkt een formaliteit.

Reijnen verdedigde tussen 2005 en 2020 de clubkleuren van achtereenvolgens FC Zwolle, AZ, Cambuur, FC Groningen, Maccabi Haifa en opnieuw PEC Zwolle. In zijn eerste periode bij de Zwollenaren was hij ploeggenoot van Arne Slot, onder wie hij binnenkort gaat werken.

Het 'hoogtepunt' van Reijnen als technisch directeur van Cambuur was de recordverkoop van Alex Bangura aan Middlesbrough voor zeven ton. Later moest hij trainer Sjors Ultee ontslaan vanwege tegenvallende resultaten. Met Henk de Jong aan het roer heeft Cambuur de weg naar boven weer gevonden.

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!