Redknapp vernietigend over Ten Hag: 'Het is een complete puinhoop'

Redknapp vernietigend over Ten Hag: 'Het is een complete puinhoop'

10-12-2023 15:01 Laatste update: 15:11
18

Jamie Redknapp heeft op de Engelse tv Erik ten Hag met de grond gelijk gemaakt. De voormalige middenvelder vindt het onbegrijpelijk dat de manager Manchester United geen succes weet te behalen, ondanks het feit dat er vierhonderd miljoen pond is geïnvesteerd in de selectie.

Man Utd verloor zaterdagavond met 3-0 van Bournemouth op het eigen Old Trafford. "Hij heeft slechts vierhonderd miljoen uitgegeven, het is moeilijk voor hem", grapte Redknapp tegen Sky Sports over Ten Hag. "Ik weet niet meer wat ik moet zeggen, ik weet echt niet meer wat ik van Manchester United moet denken", vervolgde hij.
 
"Hoe kunnen ze van Manager van de Maand, Speler van de Maand en Doelpunt van de Maand naar een 3-0 nederlaag tegen Bournemouth gaan? Dat kan niet gebeuren. Dat kan niet gebeuren als je Manchester United bent en voor je fans speelt", stelde Redknapp kritsch.
 
De voormalig speler van onder andere Liverpool en Tottenham snapt dat er problemen buiten het veld zijn die meespelen. "Maar als het erop aankomt en je zoveel geld hebt uitgegeven, dan zou dat team een ​​prestatie moeten kunnen leveren en gewoon moeten kunnen winnen van Bournemouth. Het is een complete puinhoop", besloot Redknapp.
 
Er staat een pittige week te wachten voor The Red Devils. Woensdag speelt Man U de laatste groepswedstrijd van de Champions League tegen Bayern München en zondag staat de clash met Liverpool op het programma. Manager Ten Hag staat met zijn ploeg momenteel op de zesde plek in de Premier League.