Slot maakte indruk: 'Heeft iemand groente van je bord gestolen, zei hij'

Slot maakte indruk: 'Heeft iemand groente van je bord gestolen, zei hij'

17-12-2023 10:20
4

Bryan Linssen koestert zijn periode bij Feyenoord onder Arne Slot. De 33-jarige aanvaller is zeer enthousiast over de trainer van de Rotterdammers.

Linssen kwam in twee seizoenen voor Feyenoord tot 91 wedstrijden, waarin hij 28 keer scoorde en zestien assists gaf. Na de doorbraak van Cyriel Dessers moest hij zich voornamelijk tevreden stellen met een rol als invaller. "Maar ik voelde me altijd gewaardeerd door Arne Slot. Ik wil heel graag dat je blijft, ik vind je heel belangrijk voor het team, zei hij nog. Maar hij begreep mijn overwegingen om voor Urawa te kiezen", zegt de Limburger tegen Voetbal International.

"Ik mis hem wel hoor. Als trainer, ook als persoon", vervolgt Linssen over Slot. "Arne is de beste trainer die ik heb meegemaakt. Maar een normaler mens kun je niet vinden onder de trainers. Ik ben zelf ook normaal, kan met iedereen overweg, hij is net zo. Hij ís een vakidioot, maar je kunt ook met hem dollen. En hij heeft een heel natuurlijke manier om met spelers om te gaan. Hé Linssen, heeft iemand de groente van je bord gestolen, zoiets kon hij zeggen als hij langsliep tijdens het eten. Daar hou ik van. Geen trainer die meteen begint te zeuren."

Linssen vertrok na de verloren Conference League-finale naar Japan. "Als ik was gebleven, was ik kampioen geworden met Feyenoord. Daar heb ik nog wel veel aan gedacht… Maar dat heeft geen zin. Ik heb geen spijt", besluit de linkspoot.