Bruggink deelt contractnieuws: FC Twente langer door met aanvoerder

Bruggink deelt contractnieuws: FC Twente langer door met aanvoerder

17-12-2023 12:15
3

Robin Pröpper en FC Twente gaan langer met elkaar door. De Tukkers hebben een akkoord bereikt met de aanvoerder over een nieuwe verbintenis. Dat maakt technisch directeur Arnold Bruggink zondag bekend bij Goedemorgen Eredivisie

Een contractverlenging van Pröpper hing al even in de lucht, maar is nu dus rond. De dertigjarige centrumverdediger heeft zijn jawoord geven aan technisch directeur Bruggink. "Het ligt nu nog bij de juristen, maar dat is rond", vertelt hij. Hoeveel jaar hij bijtekent, is niet duidelijk. 

Pröpper streek in de zomer van 2021 neer bij Twente, dat hem destijds transfervrij overnam van Heracles Almelo. In Enschede kreeg de stopper direct de aanvoerdersband om zijn arm. Pröpper speelde tot dusver 96 officiële wedstrijden voor Twente. Daarin was hij goed voor negen doelpunten. 

Gijs Smal
Twente hoopt binnenkort nog een slag te slaan. De Tukkers willen ook langer door met linksback Gijs Smal, die net als Pröpper over een aflopend contract beschikt. De gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn inmiddels gaande. 

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!