'Ajax kon zomeraankoop voor 15 miljoen lozen: Italiaans bod gelijk afgewezen'

'Ajax kon zomeraankoop voor 15 miljoen lozen: Italiaans bod gelijk afgewezen'

19-12-2023 21:34
72

Atalanta Bergamo zou onlangs een bod van vijftien miljoen euro hebben gedaan op Josip Sutalo van Ajax. Dat meldt de Italiaanse transferjournalist Gianluca Di Marzio. De Amsterdammers zouden het bod direct hebben afgewezen.

De clubleiding van Ajax zou het nog te vroeg vinden om Sutalo direct weer te verkopen. De 23-jarige Kroaat werd afgelopen zomer voor 20,5 miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb. De centrumverdediger was één van de grootste aankopen van de vertrokken directeur Sven Mislintat, maar tot nu toe is hij nog niet direct de grote leider bij Ajax. Na een moeizame start klimt Sutalo de laatste duels weer in niveau bij de Amsterdammers.

Wedden

Meer odds

Eerder maakte ook La Gazzetta dello Sport bekend dat Atalanta interesse zou hebben in Sutalo. Toen werd nog niets genoemd over een bod, maar wel dat de ploeg van onder andere Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Mitchel Bakker, op zoek was naar een centrumverdediger. Toen werd door La Gazzetta ook al voorspeld dat Ajax niet aan de onderhandelingstafel zou zitten bij een bod van minder dan 20 miljoen euro. Dat blijkt volgens Di Marzio dus ook uitgekomen.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!