Vlaar gelooft in zege Aston Villa op topclub: 'Goede spelers, maar los zand'

Vlaar gelooft in zege Aston Villa op topclub: 'Goede spelers, maar los zand'

25-12-2023 22:30
35

Aston Villa staat derde in de Premier League, tot vreugde van Ron Vlaar, die drie jaar speelde voor de club uit Birmingham. Op Boxing Day speelt Villa tegen het Manchester United van Erik ten Hag, een affiche dat herinneringen oproept bij Vlaar, zo geeft hij aan in gesprek met Voetbal International.

Vlaar speelde met Aston Villa viermaal tegen Manchester United, waarin hij eenmaal gelijkspeelde en drie keer verloor. "Tijdens mijn eerste duel met United, op Villa Park, kwamen we nog met 2-0 voor, maar toen draaiden die grote jongens, onder wie Robin, het om naar 2-3", aldus de voormalig speler van AZ en Feyenoord, die in de betreffende wedstrijd de bal in eigen doel werkte.

Wedden

Meer odds

Deze keer hoopt Vlaar op een andere afloop. "Villa heeft in deze vorm een grote kans om te winnen bij United, dat heel wisselvallig is. Ze hebben goede spelers, maar het voelt als los zand. Emery zal op Old Trafford weer vasthouden aan zijn eigen speelstijl en ik ben erg benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Ik ga de wedstrijd zeker kijken na het kerstdiner. Wie weet waar het dit seizoen gaat eindigen voor Villa. Leicester City werd ook tegen alle verwachtingen in kampioen."