FC Groningen spreekt Schotse toptransfer tegen: 'Niks van waar'

FC Groningen spreekt Schotse toptransfer tegen: 'Niks van waar'

27-12-2023 13:46
26

FC Groningen is niet op de hoogte van een vertrek van Kevin van Veen. Volgens Schotse media staat de 32-jarige spits voor een fraaie transfer naar Rangers FC, maar directeur Wouter Gudde van de Trots van het Noorden spreekt de geruchten tegen.

Meerdere media schreven dinsdag dat Van Veen reeds in Glasgow is om zijn transfer af te ronden. Rangers zou hem voor een halfjaar huren van FC Groningen, met een optie tot koop. Alleen de medische keuring zou de goaltjesdief nog scheiden van een overstap. Het Schotse nieuws lijkt echter voorbarig. "Niks van waar en ook niks gehoord", laat Groningen-directeur Gudde in een korte reactie weten aan RTV Noord.

Wedden

Meer odds

Gudde gaf eerder wel aan dat FC Groningen bereid is om te luisteren naar voorstellen. De verwachtingen waren afgelopen zomer nog hoog, toen Van Veen neerstreek in de Euroborg. In de Keuken Kampioen Divisie wil het echter niet vlotten met de spits, hoewel hij vijf keer scoorde in veertien duels. Er was onder meer sprake van irritaties tussen hem en trainer Dick Lukkien.