Griezmann wil nog één stap maken: 'In Europa Atlético mijn laatste club'

Griezmann wil nog één stap maken: 'In Europa Atlético mijn laatste club'

27-12-2023 20:28 Laatste update: 20:29
94

Antoine Griezmann denkt niet dat hij op de Europese velden nog in een ander shirt dan die van Atlético Madrid te bewonderen is. De 32-jarige spelmaker is gelukkig bij Los Colchoneros.

Griezmann ligt nog tot de zomer van 2026 vast bij Atlético en de Fransman vermoedt dat hij met de club om tafel gaat om te praten over een nieuwe verbintenis. "Na Europa zou ik graag nog in de MLS voetballen, dat heb ik voor mezelf al lange tijd duidelijk. Maar Atlético is bijna honderd procent zeker mijn laatste club in Europa. Hier ben ik thuis", laat hij optekenen door AS.

Wedden

Meer odds

In 2014 kwam Griezmann voor het eerst bij Atlético. Vijf jaar later keerde hij voor 120 miljoen euro naar FC Barcelona, om twee jaar later weer terug te keren. "Ik was in mijn eerste periode hier blij, en nu ben ik ook blij. Het enige verschil is dat ik nu zelf ook doorheb dat ik blij ben", stelt hij. "Dan geniet je er meer van, heb je meer plezier. Dat had ik eerst niet. Of mijn tijd in Barcelona daarmee te maken heeft? Ja, zeker. Als je weggaat, krijg je het meer door."