'Real Madrid hoopt Brazilië af te troeven en bereidt nieuw contract voor'

'Real Madrid hoopt Brazilië af te troeven en bereidt nieuw contract voor'

28-12-2023 16:40 Laatste update: 17:58
22

Real Madrid heeft volgens het Spaanse Diaro AS een beslissing genomen over de toekomst van Carlo Ancelotti. Naar verluidt kan de Italiaanse trainer rekenen op een nieuwe contractaanbieding. 

Al lange tijd wordt gespeculeerd over de toekomst van de 64-jarige coach, wiens contract in de zomer van 2024 afloopt. Diaro AS meldt in ieder geval dat manager een nieuw aanbod van Madrid tegemoet kan zien, nu de Madrilenen als koploper van La Liga (gedeeld eerste met Girona, red.) het nieuwe jaar ingaan. 

Wedden

Meer odds

Hoewel Ancelotti naar verluidt baalt van de weinige transfers die afgelopen jaar zijn gedaan in Madrid, hoopt de club hem te overtuigen met de belofte dat er in 2024 een grote aanwinst naar Real wordt gehaald. Wie dat moet zijn, is nog niet duidelijk, maar dat de naam van Kylian Mbappé al lange tijd rondzingt in het Bernabeu is geen geheim meer. 

Daarnaast wordt er door de Braziliaanse bond al langere tijd geflirt met Ancelotti. Naar verluidt zien de Brazilianen in hem de perfecte coach voor het WK van 2026. Ancelotti is nog nooit bondscoach geweest en zou de eerste buitenlandse coach van het Zuid-Amerikaanse land kunnen worden.